peruperutravel_navigatiehuancayo fotosenglish duurzaamreizen fotos overons contact aanbod

veroeva

 

Peru Peru Travel wil reizigers onderdompelen in de rijke cultuur van Peru, in zijn overweldigende natuur en zijn gastvrijheid. In de mooie klanken van het Spaans en zo veel meer om bij weg te dromen.
Peru Peru Travel is plezier maar wil ook bewust maken, daarom biedt Peru Peru travel naast zijn reisorganisatie ook de vrijwilligersorganisatie Peru Peru Volunteering aan.

De reisorganisatie is ontstaan uit het verhaal van de Belgische Eva. Zij trok in 2007 naar Peru om er als vrijwilliger aan de slag te gaan. Na een aantal jaren op en neer vliegen tussen België en Peru besluit ze in 2010 om een reisorganisatie te starten. Maar de reiskriebels blijven en Eva besluit na drie jaar om andere hoeken van de wereld te ontdekken. Peru Peru travel laat ze achter in de professionele handen van Gaby.

Gaby heeft uiteraard ook de reismicrobe in zich. Na haar studies in peru ging ze naar de Verenigde Staten en Duitsland en nam deel aan verschillende uitwisselingsprgramma's van elk één jaar. Ze deelt haar cultuur en leert van haar gastfamilies en - landen. Nadien lonkte Europa voor een langere tijd. Ze kreeg de kans om te studeren in het Verenigd Koninkrijk en behaalt een diploma in fotografie. Na haar studies keerde ze terug huiswaarts waar ze blijft rondreizen door Zuid-Amerika. Haar basis blijft echter Peru waar ze nu Peru Peru travel zal leiden. Buiten Spaans, spreekt Gaby ook vloeiend Engels en vrij goed Duits.

Kenmerkend voor Peru Peru Travel is zijn persoonlijke aanpak. Naast een gamma groepsreizen bieden zij de populaire op maat gemaakte reizen aan. Deze op maat gemaakte reizen zijn een unieke ervaring: van hoogtepunten zoals Machu Picchu en Cusco tot lokale hotelletjes, marktjes en bars.

Peru Peru Travel wil zelf ook de handen uit de mouwen steken. In 2012 zijn Eva en haar goede vriendin Veronica gestart met een sociaal educatief project. Een naschools programma waar kinderen huiswerkbegeleding krijgen en waar er verschillende workshops zoals sport, muziek, schilderen, koken, en andere activiteten die zorgen voor persoonlijke ontwikkeling, worden georganiseerd. Dit project draait dankzij donaties en vrijwilligers. Dit alles kreeg de naam Peru Peru Volunteering en wordt geleid door Veronica.

Geïnteresseerd? Kijk dan eens rond op onze website en wie weet zien we elkaar binnenkort in Peru.

Groeten van het Peru Peru team

Gaby en Vero