peruperutravel_navigatiepuno duurzaamreizen fotos overons contact aanbod english
logolamaJullie willen liever niet met een groep mee maar zouden toch graag het comfort van een georganiseerde reis hebben.

lees meer
Toerisme heeft een effect op het land dat we bezoeken. Het is aan ons om dit effect positief te beïnvloeden.

lees meer 

 

Je wilt meer doen dan alleen maar rondreizen. Je wilt iets betekenen voor het land waar je reist. Je wilt een interculturele ervaring, en tegelijkertijd je handen uit de mouwen steken.

Peru Peru Volunteering heeft voor jou enkele mogelijkheden.

Wij hebben sociale projecten en projecten rond milieu en dierenwelzijn.
• Project dierenasiel: wij hebben werk voor dierenartsen maar ook voor dierenliefhebbers die het leven van de straathonden willen verbeteren.
• Project milieu draait rond herbossen en het informeren van kinderen en volwassenen over het milieu.
• Sociale projecten: helpen in een lokaal kleuterschooltje of in een naschools programma.

Je verblijft bij een gastgezin, of in een guesthouse samen met andere vrijwilligers en Peruanen. Je krijgt drie maaltijden per dag, zodat je de heerlijke Peruaanse keuken ook kan leren kennen.
De medewerkers van Peru Peru Volunteering zullen er ook voor zorgen dat je de stad en omgeving leert kennen, zowel overdag als 's nachts. Een complete ervaring!

Voel je de kriebels al klik dan gewoon even verder door naar de website van Peru Peru Volunteering voor verdere en meer gedataileerde info.

Heb je zelf een idee voor een project? Eender welk idee, schrijf ons en misschien kunnen we je wel helpen dit te verwezelijken...

 

polaroid vrijwilliger